Prima ediţie a proiectului Locuri de Muncă pentru Comunitatea Sectorului 2, un succes
Prima ediţie a proiectului Locuri de Muncă pentru Comunitatea Sectorului 2, un succes

Prima ediţie a proiectului Locuri de Muncă pentru Comunitatea Sectorului 2,un succes!

Analiști în turism, organizatori de evenimente, juriști, artişti, acrobaţi, dansatori, graficieni, agenți turism, patiseri, lucrători comerciali, personal curăţenie, croitorie, agenți vânzări și şoferi sunt doar cateva dintre ofertele cu care angajatorii au venit în întampinarea nevoilor persoanelor din sectorul 2, care sunt interesați să își găsească un loc de muncă.

În perioada 26-27 no­iembrie s-a desfăşurat la Complexul pentru Activităţi Recreative şi Educative „Sf. Pantelimon“ din Şoseaua Pantelimon nr. 301, prima ediţie a târgului de locuri de muncă organizat de Primăria Sectorului 2 și Consiliul Local al Sectorului 2 în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi.

Evenimentul este dedicat cetăţenilor Sectorului 2, cu precădere persoanelor cu dizabilităţi şi celor în căutare de reconversie profesională. Astfel, târgul reprezintă o oportunitate pentru aceştia să ocupe un loc de muncă potrivit abilităţilor şi competenţelor dobândite.

Andrei Metehău, consilier local ALDE, preşedintele Comisiei pentru relația cu patronatul, sindicatele și IMM-urile din cadrul Consiliului Local Sector 2 își dorește ca la următoarele ediții numărul angajatorilor să crească: „De la începutul mandatului, împreună cu colegul meu Robert Andrei, am urmărit implicarea mediului privat, antreprenoriatului, sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, în cunoaşterea realităţilor comunităţii, resursei umane existente în câmpul muncii, paşilor necesari pentru reconversia profesională. Asigurarea unui cadru de colaborare permanentă între administraţia locală şi mediul privat se dovedeşte un plus pentru comunitate, pentru cetăţeni. Mă bucur de succesul acestei prime ediţii, şi sper ca în luna martie a anului 2019, la următoarea ediţie, firmele prezente să fie într-un număr şi mai mare, iar cei care au nevoie de un loc de muncă să ştie că administraţia locală a Sectorului 2 le facilitează în mod regulat accesul la piaţa muncii“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here